top of page

Urheilutapahtumien kesäpassi

Aurinkoisena kesäpäivänä kannattaa olla ulkona, koska hyvät ilmat on Suomessa harvinaisia. Onko mitäään kurjempaa kuin kaunis ilma ulkona, muttei mitään tekemistä siellä? Silloin kannattaa suunnata esimerkiksi seuraamaan urheilukisoja. Hanki itsellesi urheilutapahtumien kesäpassi ja haasta kaverisikin mukaan! Käy katsomassa urheilua paikan päällä ja kirjaa ylös osallistumisesi kesäpassiin. Lajit, jotka oikeuttavat kesäpassimerkintään:

Katukoripallo Pesäpallo, PuMu Rantalentopallo Tennis Yleisurheilu Tee kesäpassi esimerkiksi kirjekuoren takaosasta tai paperiarkista. Vedä viiva paperin keskelle pituussuunnasta. Sen jälkeen vedä kaksi poikittaista viivaa, jolloin passiin mahtuu kuusi tapahtumaa. Kirjoita yhteen ruutuun otsikoksi bonus, koska jo viidellä tapahtumalla osallistut arvontaan.

Jos tapahtumassa on lipunmyynti, voit kysyä leimaa passiisi, mutta tapahtumajärjestäjällä ei ole velvollisuutta järjestää leimaa passiiisi. Kirjoita kesäpassiin tapahtuman nimi, päivämäärä ja osallistujat. Kesäpassi kannattaa säilyttää muistona ja seuraavana kesänä voi yrittää käydä urheilutapahtumissa useammin kuin tänä kesänä. Kisoja seuraamaan voi mennä yksinkin, mutta hauskinta on pyytää mukaan kaveri, perheenjäsen tai vaikkapa naapurin lapsi.

Vieraillessasi kesän aikana vähintään viidessä urheilutapahtumassa osallistut arvontaan, jossa voit voittaa omaksesi makean Puumat -logolla varustetun paidan Puumat -shopin valikoimasta.

Osallistuaksesi arvontaan lähetä kuva kesäpassistasi sähköpostitse 15.8.2015 mennessä osoitteeseen puumat.POISTA@baseball.fi. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Pääkirjoitukset
Uusimmat
bottom of page