top of page

Baseball harrastuksena


Baseball on harrastus, johon liittyy monenlaisia aktiviteetteja. Syötettyyn palloon osuminen on yksi vaikeimpa tehtäviä urheilussa. Lajin säännöt sisältävät lukemattomia pieniä yksityiskohtia, joita tuntemalla voi peli kääntyä omaksi eduksi. Tilastot antavat jopa harrastetasolla monenlaista tutkittavaa numeronmurskaajille. Kuntosaliharjoitteluun voi saada uutta sisältöä, jos pallon haluaa lentävän entistä kauemmas.

Suomessa lajin harrastajiksi on mainiot edellytykset pesäpallon pelaajilla. Varsinkin Espoolainen baseball-seura Expos on menestykseksekkäästi saanut mukaan pesäpalloilijoita, jotka ovat nopeasti nousseet lajin huipulle Suomessa.

Amerikkalaiset ammattilais-baseballin pelaajat eroavat aika tavalla ruumiinrakenteeltaan eurooppalaisista ja aasialaisista pelaajista. Siksi tuleekin mieleen, että lajin harrastajia voisi löytyä miltä tahansa kuntosalilta.

Lajiin tutustuminen on hyvä aloittaa television tai tietokoneen äärestä. Baseballia voi seurata Suomessa mlb.tv-palvelusta, joka on tilaamista vaille valmiina useimmissa uusissa televisioissa ja esimerkiksi AppleTV:ssä.

Pääkirjoitukset
Uusimmat
bottom of page